photophantoms.blogg.se

Vi är två glada tjejer några få år. Här bloggar vi om lite allt möjligt.

Valborgsmässoafton

Kategori: Tillsammans

Tja!
Nu sitter jag i mormor och morfars sommarstuga . Senare i kväll blir det att knalla ner till majbrasan, eftersom det är Valborg. Och imorgon är vi lediga. Skönt att ta det lite lugnt mitt i veckan. ;) Haft en bra skoldag. Bakade kolakakor på hemkunskapen, dock utan så mycket hjälp av min käre "medhjälpare". XD Gjorde klart mitt reportage på svenskan och fick beröm för den, hehe. Resten av dagen ägnades åt NO. Vi skulle rena vatten med hjälp av grus, sand, bomull/strumpa och PET-flaska. Så vi delades in i grupper sedan fick vi sticka ut och hämta smutsigt vatten. "Reningsverket" fungerade men man fick göra om några gånger innan man såg ett resultat. 
 
//fullblodet<3

Valborg

Kategori: Shettisen

Ja, då var det Valborg igen då :-) bor i Uppsala så jag är ledig idag ;-) sjukt skönt! Det är typ bara 27 skoldagar kvar och typ 43 dagar :-D vi är lediga ganska många dagar xD
Och eftersom att det är 43 dagar till sommarlovet är det 45 dagar till ridlägret :-D det ska bli så himla skönt och kul att vara vid och i ett stall 24/7 i en hel vecka :-D det hade självklart varit roligare om det var längre än en vecka men man får vara glad för dom dagarna man får xD ska även vara i stallet nästan hela dagen imorrn :-) skulle egentligen åka dit idag oxå men bestämde mig för att stanna hemma då jag "bara" hade kunnat vara där i typ 2 timmar. Vi ska till våra kompisar i Täby, men vi måste åka halv 3 för att vi ska först till Hallsta och hämta pappa(han jobbar där), och sen åka till Täby :-P inte särskilt kul men anyway xD skulle vara kul om jag han träffa Fullblodet men det gör jag nog inte :-( men vi ses nästa helg :-) då kommer hon hit :-D

Ska kanske även ta mig ut och fots idag, då blir det väl mest blommor, det är ju liksom vår xD men ifall katterna är ute så fotat jag nog dom oxå. Dom var ute när jag fotade gör om dan så då fick jag ett par fina bilder på dom :-) jag har kommit på att det blir bättre att fota dom när dom är ute, det ser mer naturligt ut än om dom typ ligger och sover i en fåtölj här inne xD
Jag tror att ni får se bilderna snart, dom är i datorn så jag kan inte visa dom nu när jag bloggar från mobilen, men nästa gång jag bloggar från datorn får ni se dom :-)

//Shettisen

Leeeedig!

Kategori: Shettisen

Gud vad skönt att vara ledig idag :-) har studiedag, imorrn är det ju Valborg så är ledig då oxå och sen på onsdag är det ju 1 maj xD så jäkla skönt att vara ledig :-D
Funderade på att åka till stallet idag men eftersom att jag var där typ 4 timmar igår så bestämde jag mig för att vara hemma idag och åka dit imorrn.
Jag var för ett tag sen ute och sprang och ska nu käka xD

//Shettisen

Amusing sunday

Kategori: Fullblodet

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, KAN.KNAPPT.SLUTA.SKRATTA!!!!!! *harkel* Eh, jaa, Hej. :)
 
Haft en bra helg? Jag har. Inget speciellt, lugnt och skönt. 
Fredag: Stack och red. Gick bra. Solen sken för fullt (tack och lov eftersom det regnat tidigare den dagen). Vår ridlärare hade lovat oss att vi skulle få hoppa och så blev det. Jag är inte riktigt helt säker på hur högt jag hoppade men det var någonstans mellan 50 och 80 kanske..... Pollo var duktig. Det gick kanske lite snabbt, men som sagt var, det gick bra.
 
Lördag: Fick en dag hemma för mig själv. Satt framför datorn fastän jag inte fick. Tillslut bestämde jag mig för att gå ut och fota lite, det blev en hel del blåsippor. Sedan gjorde jag lunch till mig själv *stolt*, bytte om till shorts och linne och satte mig på altanen med mobilen och läste på Wattpad. Det var otroligt varmt, men jag antar att det bara var för att altanen var i lä. Mamma, pappa och syrran hade ju alla på sig långbyxor och jackor! På kvällen åt vimiddag med en familj vi känner. Fick gå ut med deras hund, Knutte alias Kujo Ramberg, en hyperaktiv hamiltonstövare, men han är söt! ♥ Hade en trevlig kväll med underbar mat (som vanligt). Den slutade med att alla dansade Just dance 4 och papporna blev smått irriterade på att de inte lyckades få mer än ungefär två stjärnor (fast en gång lyckades faktiskt en av dem få tre). Låg i soffan och halvsov. Glömde dock min mobil där, Jippie.... den måste ha ramlat ur fick när jag låg där i soffan.
 
Söndag/idag: Idag har vi haft fika-upp-i-trädgården-dag. :D Samlat ihop ris som ligger på marken och eldat upp. Har även oljat in utemöblerna. Nu sitter jag framför datorn och jaa, tar det lugnt.
 
Apporopå blåsippor (jag var ute och fotade blåsippor) så fattar jag inte riktigt varför de är fridlysta. Jag vet att man får plocka dem i uppsala...län? Men här är de väl fortfarande fridlysta. Hur som helst svämmar det över av blåsippor här hemma och man ser blåsippor överallt, men jag har knappt set några vitsippor alls. De kanske brukar komma upp senare? Tussilago har jag också sett, våren är ääääääääntligen här! :D
 
//Fullblodet♥♥

Fotona

Kategori: Shettisen

Tänkte oxå bara skriva att jag har tagit alla bilder utom dom som är högst upp :-D

//Shettisen

Bildbomb

Kategori: Shettisen

Fick en sånn otrolig list att göra en bildbomb så här kommer den xD

//Shettisen

Yey, it's Friday!

Kategori: Shettisen

Äntligen fredag! Så skönt. Ska nu bara slappa och mysa ikväll xD
Hade No prov idag, det gick väl helt okej men inte det bästa jag har gjort tror jag xD det är oxå väldigt skönt att bara gå torsdag och fredag i skolan nästa vecka :-) måndag=studiedag, tisdag=ledig(man är ledig sista april i Uppsala) och onsdag=1 maj :-D och veckan efter det går jag bara måndag, tisdag och onsdag xD torsdag=kristihimmelsfärd och fredag=klämdag xD näst, nästa helg kommer även Fullblodet :-) set blir väl shopping, shopping och SHOPPING! XD ifall jag har råd med så mycket shopping xD

//Shettisen

Tjeeeenare

Kategori: Fullblodet

Tjao!
Idag var en fett nice dag (hitills iallafall)! xD Började med syslöjd. Så där lagom småtrevligt, man sitter och pratar medans man jobbar (även fast det ibland är två eller tre galna personer som springer runt i rummet, skriker, spelar upp ljud från deras mobiler o.s.v xD) Sedan tittade vi på Arn med klassen under oss. Eftersom våran engelskalärare låg hemma i feber ägnade vi den lektionen åt att titta på film, på engelska dock. Och sedan var det idrott. På grund av att det precis då spruckit upp och blivit soligt och underbart varmt bestämde sig jag och min kompis för att fråga om vi istället för att spela fotboll inomhus fick sticka och jogga. Vikaren vi hade sa att det var okej, så jaa, vi hade en väldigt rolig idrottslektion, även fast det var en av de jobbigare. :)
 
Imorgon är det dock nationella prov igen. Tack och lov bara halva dagen denna gång. Och sedan...är det helg! :D Känns som veckorna bara flyger förbi, snart är det sommarlov! :o
 
 
//Fullblodet♥♥

Kinesiska?

Kategori: Shettisen

Hoppade nyss på bussen, ska till stallet. Men jag blev bara lite förvånad för på den där "dosan" där man ska hålla fram kortet och trycka på en knapp så brukar det stå hur mycket pengar det är kvar på kortet. Men idag var det jättemånga konstiga tecken istället. Typ kinesiska xD skulle ha velat tagit kort men det kändes lite fånigt att ta fram mobilen och fota när chauffören såg xD

//Shettisen

Head up, Stay strong, Fake a smile and Move on

Kategori: Shettisen

Var nyss ute och sprang. Skönt att bara komma bort en stund, från alla prov, läxor och allt ansvar. Från förra fredagen till fredag har jag 4 prov, No, engelska, matte och ett till No.
Men det som är så himla skönt är att nu är det bara 50 dagar och 29 skoldagar kvar :-) det är så himla skönt att det snart är SOMMARLOV!!!! Gud vad jag längtar!

Idag hade jag musik, svenska, matte, engelska och slöjd. Hade även också finska.

Tänkte tidigare idag på det där YOLO. Tycker att det är liksom fint på det sättet men om man tänker så att "jag lever ju bara en gång, så varför liksom gå i skolan?" Men då är det bara att tänka, om jag inte går i skolan, får jag kanske inget jobb och sen fortsätter det vara i en ond cirkel. Så jag brukar tänka "Head up, Stay strong, Fake a smile and Move on"

//Shettisen

Skypat

Kategori: Shettisen

Tjenare bloggen! Skypade nyss med Fullblodet och vi bestämde att vi nog borde ses snart :) frågan är bara när xD Men idag har jag varit i stallet(som alla söndagar) och inte så mycket mer xD Porthos var VÄLDIGT lerig när han kom in från hagen idag, så först tog det sin tid att få bort all lera(och allt hade inte hunnit tårkat) och sen skulle jag även borsta bort allt damm som blev av leran! Varför kan han inte bara ha täcke?!
 
Har även nu en enorm shopping lust. Det är massor med saker jag skulle vilja ha innan sommaren. Som jeansshort, en tröja, skor och minst hundra saker till xD men jag har försökt att skära ner på sakerna och kommit fram till de 9 sakerna jag helst vill ha(från början var det 10 men köpte en sak igår).
 
Bikini(räknar som en sak) Cubus- 129+149=278kr
 
Bruna chaps Hööks-189kr
 
Jumpsuit Stadium-249kr
 
Parfym Åhléns-445 kr
 
Klänning Cubus-149kr
 
Shorts H&M-199kr
 
Sko Skopunkten-99kr
 
(stalls) väst Hööks-399kr
 
Tröja H&M 99kr
 
Kommer absolut inte ha råd med allt men några av sakerna vill jag i alla fall ha på mig i sommar xD
 
//Shettisen ♥♥
 
 

Some shopping

Kategori:

Hej!
var och shoppade igår. xD Egentligen skulle vi till mormor och morfar men stannade till för att gå runt i några affärer. För mig blev det en hoodtröja utan hood (xD) och en jeansjacka.





tröja (utan luva) 700:- intersport(den fanns dock på en speciell "utförsäljningsaffär" så köpte den för 399:-)


jeansjacka 499:- kappahl

sedan tänkte jag även lägga ut en bild på ett nyare linne...

linne 199:- H&M

ja, bilden blev upp och ner... xD

Idag åkte vi till mormor och morfars sommarstuga, hämtade hem syrran som sovit över hos dem med kusinen och pappa hjälpte morfar att ställa in en ny kyl/frys.

//fullblodet<3

Jacka

Kategori: Shettisen

Idag har jag, pappa, brorsan, farmor och farfar varit ute och tittat på Uppsala. Vi var på slottet, domkyrkan och andra ställen xD vi åkte sen (även också med mamma) till Gränby centrum. Köpte då en ny vår/sommar/höst jacka :-D jag köpte också ett nytt skal till mobilen. Skulle egentligen fixa bilder också men blogg.se appen  har nått fel igen så jag blev tvungen att gå in på internet och då pallar inte min mobil att ladda upp bilder :-( men bilder kommer så snabbt som möjligt.
Ska senare ut dock springa med mammi. Och sen blir det grillat till middag ;-)
 
//Shettisen

Hardcore training yo

Kategori: Fullblodet

Tjenare
Otroligt ledsen att jag inte skrivit. Tänkte skrive i måndags, glömde bort. Bestämde mig för att skriva på tisdagen istället, glömde bort. Så har det fortsatt resten av veckan mem nu så! xD
 
Både i måndags och i tisdags stack jag ut och sprang runt i kvarteret. Stolt med mig själv eftersom jag mycket hellre sitter framför datorn och brukar låta det endast stanna som en tanke. Sparkade dock ut mig själv och syrran och jag njöt av det så mycket att jag stack ut igen dagen därpå i duggregnet.
 
Är en aning överlycklig eftersom våren äntligen har börjat visa sig på riktigt. Gick ut och fotade typ krokus, blåsippor och snödroppar igår.
 
Red idag. Red Casper. Vädret var dock lite tråkigt. Lite duggregn och gråmulet. Var hur som helst roligt.
Vad har man annars gjort i veckan? Klassfest, sovit över i skolan, suttit klistrad framför datorn och wattpad (älskar den sidan o.o), jaa, haft en bra vecka. Idag fyllde morfar år och imorgon blir det att fira honom. :)
 
//Fullblodet♥♥

Farmor & farfar

Kategori: Shettisen

Idag kom farmor och farfar ;-) kul eftersom att bi inte träffas så ofta eftersom att dom bor i Finland. Men dom kom idag på eftermiddagen och ska åka på måndag kväll.
Som jag skrev igår så hade jag prov idag, No, det gick väl helt okej men har haft bättre prov xD det är 54 dagar kvar till sommarlovet och typ 28 dagar skoldagar kvar :-) det känns egentligen som att det är ganska länge men det är det egentligen inte ;-)
Jag lackade även naglarna idag, blev vit bas med guldglitter på, enkelt men ofta ganska snyggt xD

//Shettisen

Prov

Kategori: Shettisen

Sorry för dålig uppdatering :-( men jag har helt enkelt inte hunnit. Men ska bättra mig!
Ska ha No-prov imorrn, om hjärnan, nervsystemet, droger och alkohol :-S har pluggat nu på kvällen och igår.
Idag så hade jag idrott, svenska, matte, geografi och No. Hängde också med två kompisar efter skolan xD och idag har jag faktiskt ätit min första "sommarglass" för i år :-D Magnum strawberry white :-) godaste magnumen som finns om du frågar mig xD
Har också en timmes sovmorgon imorrn ;-) Gud så skönt!!!! Det är också bara 55 dagar kvar tills sommarlovet och 57 dagar till ridlägret :-) allt är superhärligt nu tycker jag, förutom att jag ska ha typ 4 prov på en vecka :-S men annars är allt bra :-D

//Shettisen

Stallet

Kategori: Shettisen

Var i stallet idag igen :-) gosade och borstade med älsklingen, smörjde oxå lite sadlar och träns xD
I skolan hade jag svenska, matte, So och idrott. Hade egentligen igen lust att gå till skolan idag. Skulle helst velat ligga i sängen hela dan. Men tyvärr så måste man gå i skolan, göra läxorna mm. Men har inte ett dugg lust med det! Jag vill ha sommar, sommarlov, sol, ridläger och SOMMAR!!! Jag tror faktiskt att jag inte något år har längtat då mycket till sommaren som jag gör nu. Men det beror nog på det ostadiga aprilvädret och snön som fortfarande ligger kvar på sina ställen. Men eftersom att jag inte så mycket på sommaren som nu så kommer jag nog oxå njuta mer av sommaren xD men efter sommaren ska jag oxå byta skola då min nuvarande skola inte har högre klasser än den jag går i nu. Men jag känner i alla fall några andra som ska gå på samma skola som ska få i samma årskurs som mig :-) men jag skulle helst gå i min gamla klass, i samma skola som Fullblodet. Men, men, nu är saken som sen är och det är inte så mycket att göra åt det. Det är bara att le och göra det bästa av situationen

Head up, Stay strong, Fake a smile and Move on

Det är så man får tänka, man kan inte alla stunder få det man vill med livet. Jag tycker absolut att man ska få göra vad man vill med sitt liv, man lever ju liksom bara en gång så man får verkligen leva när man liksom har chansen.

You Only Live Ones

Så man ska helt klart få höra vad man vill med livet tycker jag men i vissa situationer kan man som sagt inte få som man vill.

//Shettisen

Funktionärskurs

Kategori: Shettisen

Gick en funktionärskurs idag, eller det var mera som en träff xD ska nu alltså vara funktionär 5:te maj ;-) i stallet skulle jag också smörja Porthos sadel, jag smörjde jättenoga och sen när jag var klar märkte jag att det var Nemos sadel! Så det var bara att börja om med Porthos sadel :S men men det är inte hela världen xD smörjde även Clowers träns då det såg ganska gräsligt ut xD så smörjde två sadlar och ett träns. Jag skulle egentligen smörja Porthos träns oxå men en av hans andra skötare var där och då smörjde hon hans träns.

//Shettisen

Äntligen!

Kategori: Shettisen

Gud så skönt! Blogg.se appen funkar äntligen igen :-) den har ju egentligen inte varit "sönder" så länge men det är ändå ganska irriterande när man inte kan blogga, kolla andra bloggar mm utan att behöva gå in på internet xD tidigare så när man tryckte på den så blev det svart sen kom man tillbaka till startskärmen :-( men som sagt, det är bättre nu :-)

//Shettisen

Lördag

Kategori: Fullblodet

Hejsan! :D
 
Lördag idag. Älskar dagen! Gick upp, tittade på film. lyxfrukost med mango, rostad macka och semla. Förmiddagen och större delen av eftermiddagen spenderades i en fotölj. Lyssnade på Nothing like us, halvsov och dagdrömde. Mamma och pappa stökade runt i huset, satte upp tavlor och krokar m.m. Bestämde mig till slut för att gå ut i den lite gråmulna vädret. Var ute i 40-50 minuter och promenerade runt på smågatorna i närheten. God middag, kommer bli god efterrätt om allt blir som det ska. Nu komissarie Moorse eller vad det nu hette. Jag och syrran har även bakat chokladmuffins. Glutenfria såklart, så att pappa kan äta dem. Blir himmelskt goda och kladdiga i mitten.:)
 
//Fullblodet♥♥

Regn :-(

Kategori: Shettisen

Ush, det regnar ute! Fast om man ska se det positiva det så värkar det vara fbrässens för att snöa :-) så det är inte så hemskt att det regnar i alla fall xD men på tal om snö så för ett tag sen kom jag och en kompis på att det borde vara så att det började snöa några dagar före julafton, och att det då är några decimeter snö. Sen är det snö över jul och nyår och sen smälter allt bort dagen efter nyår xD och när det inte är snö så är det varmt och sommarväder ;-) fast för dom som vill skida på vintern kanske inte vill ha det så men det vill jag xD men visst tycker jag att det är kul att åka skidor både på längden och utför men om man vill skida så får man väll åka utomlands xD men det lär ju knappas bli så som jag och min kompis önskar men jag skulle nog vilja åka utomlands över jul och nyår snart xD det skulle ju även vara härligt att åka till typ Thailand över vinterhalvåret och sen komma tillbaka till Sverige till sommaren :-)
men, men det ända man kan göra nu är väll att vänta på sommaren xD kom också på att det idag är 60 dagar kvar till min skolavslutning :-) härligt värre xD
 
//Shettisen

Fotboll :S

Kategori: Shettisen

Tjenare bloggläsare!
Idag i skolan har jag haft idrott, svenska, matte, engelska, geografi och No xD på idrotten hade vi fotboll :-( ingen sport för bollrädda mig xD men jag kan i alla fall säga att jag var mer aktiv i spelet än vad jag brukar vara(så jag passade och "bröt" anfall några gånger) vilket är stor skillnad från det jag brukar göra när det är fotboll xD
Hade också pianolektion idag.
Mamma är nu på båten pålägg till Finland(ska på en släktings 80 års kalas) och pappa är i Stockholm, så jag och brorsan fick fixa middag själva. Vi gick till Ica och tog sånn där plock sak(det finns lite allt möjligt att välja på) xD

//Shettisen

JB-nothing like us... <3

Kategori: Fullblodet

Tjenare! xD
Imorgon blir det nationella prov igen då. NO denna gång. Tycker att det gått bra hittills, med proven alltså. Hyfsat nöjd med resultaten på svenskan och nöjd med matten.
Okey, vad ska jag annars skriva om då... Haft en ganska vanlig dag i skolan, en ganska vanlig dag helt enkelt. Har typ förälskat mig i en av Justin Biebers låtar, Nothing like us. Tycker den är otroligt...ja, vad ska man kalla det...fin kanske.
 
Ledsen, det blev kort och kanske inte särskilt innehållsrikt. :/
 
//Fullblodet♥♥

Trött katt

Kategori: Shettisen

Sitter nu i fåtöljen och gosar med en trött katt xD kom nyss hem från stallet och har inte orkat tagit mig och duscha än xD men idag red jag Rikki, eller Rikki Tikki Tawi som han egentligen heter <3 Han är en stor häst, brun och supersöt ;-) det var dressyr och vi hade också vikarie. Helt okej lektion om man tänker på hur det gick, vi jobbade mycket på volter mm. Känner att det blir ganska kort om jag inte skriver nått mer så jag fortsätter xD
Idag i skolan hade jag svenska, matte, engelska och So. Så en helt vanlig tråkig skoldag med andra ord xD

//Shettisen <3

Spruta

Kategori: Shettisen

Idag i skolan var det musik, svenska, matte, engelska och slöjd. Och spruta! Ush fy vad jag hatar det! Även fast det inte alltid gör så ont som man föreställt sig så hatar jag det ändå! Det var mot HPV alltså livmoderhalscancer, det ända som var skönt med spruta(förutom att man troligtvis inte blir sjuk) var att det var den sista xD skolsyrran sa också att vi inte får någon mer spruta den här terminen heller ;-)
Men nu halvligger jag i soffan och bara chillar, tittar på tv och håller på med mobilen. Ska kanske ta mig ut och springa ikväll också, men vi får se xD ska ju rida imorrn också, kul dom vanligt! :-D

//Shettisen

Back on track

Kategori: Fullblodet

Jaa, då var vardagen tillbaka. Kändes ganska skönt att vara tillbaka i skolan. Det har väl mer eller mindre varit en helt vanligt dag, So, engelska, Matte och idrott. Måndag betyder också friidrott. Kom precis när uppvärmningen så fick smita in lite diskret (fast diskret blev det nog inte... xD) Sedan blev det intervaller.Först bara springa, efter det så typ låg jag ner på golvet och det dunkade i huvudet. ;) Efter några till "övningar" kändes mina lår helt...jaa...det kändes som om mina lår blivit dubbel så tunga att röra! xD Nu blir det Elementory eller vad det nu heter, den nya sherlock-filmen med pappa.
Tjao!
//Fullblodet♥♥

Monday

Kategori: Shettisen

Min måndag var väll helt okej tycker jag. Hade SO, matte, NO, och idrott. Det bästa var idrott, dels för att vi håller på med friidrott nu och dels för att det är det roligaste ämnet enligt mig xD men sen har jag hängt med en kompis och sen inte så mycket mer.

//Shettisen

Tävling

Kategori: Shettisen

Tjenare! Tävlade som sagt idag 😃 jättekul! Red Rafael och det gick jättebra, felfritt och med bra fart över alla hindrena. Det var clear round, för er som inte vet vad det är så är det att alla som är felfria(inte river nått hinder eller stannar) får en rosett. Jag fick då en rosett 😉 Jag träffade några från min gamla ridskola också, mina två ridlärare, dom två som tävla, en som red där förut och många fler härliga människor 😃

//Shettisen

Jag ser det snöar...

Kategori: Fullblodet

Tjao :)
 
Snöar ute...inte kul. Förrädiskt detta aprilväder.Har sovit över hos en kompis...KUL! Hade en trevlig kväll/natt med några få irritationsmoment, t.ex. enträgna klasskompisar som vill Skypa... Såg även på LOL, nice film. Tänkte titta på den en andra gång på morgonen, men vi pausade för att göra annat och sedan kom mamma och pappa så hann inte se klart. :(
 
Igår fick jag ett linne som jag beställt. Har tyvär ingen bild ännu, men det kommer snart. Istället tänkte jag visa mina nya solglasögon! ;) Tänkte lägga upp en bild igår men kameran hade slut på batteri så laddade den under natten.
 
Solglasögon från Granite eyewere 199 kr
 
Har en bild på där jag har dem på. Lägger inte ut den nu men kanske kommer. Under en tur på fjället fotade jag även en närgången lavskrika (tror jag att det var). ↓↓
 
 
 
//Fullblodet ♥♥

Springtur

Kategori: Shettisen

Var nyss ute på en springtur, tycker att det är skönt att bara komma bort en stund och springa lite :-) men tänkte säga också att jag först träffade två hästar, sen en katt som hade skadat bakbenet :-( sen ännu en katt och till sist en till katt xD den sista katten var ingen mindre än min egen Dumle ;-)

Visar bilder på alla <3 förutom en av hästarna som stog för långt bort för att fota, en av katterna ville inte bli fotad utan bara gosa och Dumle tog jag ingen bild på så ni får se en gammal bild istället.
Det kanske låter som att jag bara fotade och inte sprang men jag kan säga att jag sprang mycket också :-)

//Shettisen

Borta bra...

Kategori: Fullblodet

...men hemma bäst! Stämmer alltid. Imorgon blir det ca 6-7 timmar i bil, inte någon favoritsysselsättnning. Men förhoppningsvis är vi hemma någon gång under eftermiddagen.
 
Idag då. Har åkt skidor. På längden, eller man kanske ska säga på tvären. Jag och pappa utmanade oss själva genom att strunta i att ta liften upp och ta turen med lätt utförsbacke till det stället vi skulle fika på. Vi körde nerifrån och upp. Svettigt men bra motion. Hade en härlig fikastund, men sedan gick solen i moln. Efter attt ha kört järnet tillbaka till bilen är man helt slut och tänker tillbringa kvällen utan några krävande fysiska aktiviteter.
 
//Fullblodet ♥♥

Chill xD

Kategori: Shettisen

Chillar, har inte så mycket att göra men för mig gör det inte så mycket, det är ju faktiskt lov xD men jag tror att jag ska ta mig ut och springa i alla fall ;-) men jag har varit ute och fotat nyss, inte så mycket, det blev mest de första blommorna sim har kommit fram i gräset. Så himla skönt tycker jag, att det börjar bli vår alltså :-D
Jag har inte så mycket mer att skriva och jag vill inte trötta ut er ;-) så det får räcka såhär <33

//Shettisen

Slalombacken

Kategori: Fullblodet

Tjao :)
 
Idag så stod slalom i Åre på skemat. Det gick väl sådär. Första backen vi åkte i, där var alldeles för mycket snö . Sökte oss dock bortåt i liftsystemet och hittade bättre backar. Men sedan var det ju vädret. Ibland, då och då, kikade solen fram bakom molntäcket och log varmt eller vad man nu ska säga. Man såg (nästan) varenda snöflinga i backen och det var riktigt härligt. Men oftast var det stora moln som täckte himmlen och man såg ca två meter framför sig (för att överdriva, men det är inte mycket). Efter att ha åkt ett tag tog vi oss ned till en kåta med en liten försäljning. Det blev renkorv, varm choklad och bullar som avnjöts i skydd från vinden.
 
Efter ännu ett par åk så var både jag och syrran mer sugna på att åka hem till vår faster igen, och kanske titta förbi på Åre chokladfabrik en snabbis. Så jag och pappa började åka tillbaka mot bilen. Men backen var inte rolig. Om det inte var på tok för mycket snö i "drivor" så var där nästan isigt. MEN vi hade en helt okej dag, trots de backar som var...jaa, lite sämre preparerade än vad vi är vana vid och ett skiftande väder så har vi haft en bra dag. Chokladfabriken hjälpte till. Jag och min kära syster fick välja varsin strut, det blev polka för henne och hallon för mig. Sedan har de ju alltid provsmakning, ett STORT +. xD Det blev även ett par nya solglasögon, får lägga upp bild senare!
 
//Fullblodet ♥♥

Suchi

Kategori: Shettisen

Åt suchi till lunch idag. Tycker att det är helt okej men inte det godaste jag har ätit xD men nu sitter jag i soffan och håller på med mobilen :-)

Som jag skrev igår tror jag så ska jag tävla på söndag. Ska rida Rafael, han är jättesöt men det är bara det att jag alldrig har ridit honom förut xD men jag hoppas att jag får lära känna hur han är i ridningen under framridningen <3

Rafael <3 och längre ner är min lunch xD

//Shettisen

Förr eller senare exploderar jag

Kategori: Fullblodet

Okey, here I am. Känner mig fett lat eftersom det varit länge sedan jag skrev, men nu får jag försöka ändra på det. Har tyvär ingen bra förklaring på varför jag inte skrivit, glömt bort. Livet kom helt enkelt emellan (tror jag har läst det där någonstans o.o). Tack till Shettisen som håller denna blogg levande! <333
 
Hur som helst.
Apporpå att läsa något så ville jag ge er ett boktips. "Förr eller senare exploderar jag" - John Green. Vi åkte på söndagen, påskdagen, upp till min faster och hade dit med mig två halvlästa böcker, så kom jag dit och fick boken, förr eller senare exploderar jag. Efter att ha läst ut de andra två böckerna var jag glad att jag fått den, så jag började läsa. Jag kommer inte ihåg om det var idag eller igår jag började på boken, hursomhelst är den utläst nu. Antar att jag borde berätta vad boken handlar om, det står heller inte på bokens omslag. Men det är svårt att göra utan att avslöja för mycket. Vi kan säga att den handlar om livet, döden, sjukdomar, och så kärlek.
 
Hazel Grace Lancaster
 
Augustus Waters
 
De två huvudpersonerna. Igentligen kanske mest den förstnämnda, Hazel, men ändå båda. Boken kan ibland vara lite svårläst, den innehåller poesi och ord som man inte så ofta stöter på. Den är nästan 308 sidor och jaa, vad ska jag mer skriva om den... Den kan ge tårar i ögonen, den kan få dig att dra en aning på smilbanden. LÄS DEN! Det är den värd.
 
//Fullblodet ♥♥

Rubrik?

Kategori: Shettisen

Tjenare bloggläsare! Idag har jag chilldag igen xD instagramar lite och var på förmiddagen ute och fotade och åt nu nyss lunch. Imorrn ska jag och brorsan åka in till stan och äta sushi med mamma xD

//Shettisen

iPhone

Kategori: Shettisen

Yey! Nu första inlägget från Iphonen :) lite kort såhär men iaf ett livstecken xD

//Shettisen

Chilldag

Kategori: Shettisen

Har världens chilldag xD gör typ inget, bara slappa xD men ja längtar något grymt till imorgon eftersm att mott simkort troligvis kommer då :D då kan man ju just undra vad jag kommer att göra resten av lovet xD Men kommer inte ihåg om jag redan har skrivigt det men ska på söndag denhär veckan tävla också ;) hoppning, inte så jättehögt me ändå. Har egentligen ibte tävlat på "riktigt" förut. Vet inte heller vilken häst jag ska rida än, men det får jag veta på onsdag :) man fick önska hästar, jag valde Porthos, Aramis, Bob och Tiffy <3 även fast det är Porthossom är min sköthäst så hoppas jag nog ändå att jag får Bob. Men jag är egentligen glad så länge hag får rida någon häst över huvudtaget xD
 
//Shettisen