photophantoms.blogg.se

Vi är två glada tjejer några få år. Här bloggar vi om lite allt möjligt.

Känner att det nu vore bra att skriva ett inlägg här igen

Kategori: Shettisen

Hehe, känner att jag på tävlingen, som bilderna är tagna på, så blev jag smått förälskad i skimmlar med rött o.O
Fast ja, jag fotade faktiskt andra hästar också ;-)
 
//Shettisen ♥♥

Kort.....

Kategori: Fullblodet

Hej!
Jag antar att ni sett de ändringar vi gjort här. Men det har verkligen varit inaktivt här så det blir nog bra såhär också. Har fotat ganska mycket i veckan (jämfört med hur mycket jag brukar fota) och blev sur när min dator på något sätt bytte "program" jag laddade upp bilderna med. Såååå, blev tvungen att ladda upp ALLA bilder jag  hade på min kamera en gång till.... Aja.
 
Tänkte nu lägga upp en bild i tre olika versioner.
↑ Originalet ↑
 
 
 
 
//Fullblodet♥♥

Ändringar på photophantoms

Kategori: Tillsammans

Vi har pratat lite om bloggen och vår oaktivitet. Båda har privata bloggar som vi båda sätter först, så det känns som om man skriver samma saker på två bloggar. Så inspererat av namnet på bloggen så har vi nu bestämt att photophantoms endast är en fotoblogg och inte blogg där vi skriver om våra liv. Vi kommer nog ändå inte kunna så värst aktiva men båda ska försöka :-)
 
//Shettisen o Fullblodet <3

Sorry, sorry och återigen sorry

Kategori: Shettisen

Jag ber så himla grymt mycket om ursäkt! Borde verkligen bli bättre på att uppdatera här. Men det är väl det att livet, och allt annat kommer ivägen. Det är snart ridläger oxå så då kommer jag troligtvis inte heller kunna blogga
:-( Men träffar Fullblodet snart så vi får väl snacka lite om bloggen. Se om vi kommer på någon idé som får oss att blogga mera. För jag vet att det inte har blivit uppdaterat på den här bloggen på väldigt länge :-( Får väl bara hoppas att jag & Fullblodet får tillbaka bloggentusiasmen ;-) Men jag lovar att snacka med henne och så hoppas vi att i alla fall nån av oss börjar blogga här igen :-)