photophantoms.blogg.se

Vi är två glada tjejer några få år. Här bloggar vi om lite allt möjligt.

Amusing sunday

Kategori: Fullblodet

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, KAN.KNAPPT.SLUTA.SKRATTA!!!!!! *harkel* Eh, jaa, Hej. :)
 
Haft en bra helg? Jag har. Inget speciellt, lugnt och skönt. 
Fredag: Stack och red. Gick bra. Solen sken för fullt (tack och lov eftersom det regnat tidigare den dagen). Vår ridlärare hade lovat oss att vi skulle få hoppa och så blev det. Jag är inte riktigt helt säker på hur högt jag hoppade men det var någonstans mellan 50 och 80 kanske..... Pollo var duktig. Det gick kanske lite snabbt, men som sagt var, det gick bra.
 
Lördag: Fick en dag hemma för mig själv. Satt framför datorn fastän jag inte fick. Tillslut bestämde jag mig för att gå ut och fota lite, det blev en hel del blåsippor. Sedan gjorde jag lunch till mig själv *stolt*, bytte om till shorts och linne och satte mig på altanen med mobilen och läste på Wattpad. Det var otroligt varmt, men jag antar att det bara var för att altanen var i lä. Mamma, pappa och syrran hade ju alla på sig långbyxor och jackor! På kvällen åt vimiddag med en familj vi känner. Fick gå ut med deras hund, Knutte alias Kujo Ramberg, en hyperaktiv hamiltonstövare, men han är söt! ♥ Hade en trevlig kväll med underbar mat (som vanligt). Den slutade med att alla dansade Just dance 4 och papporna blev smått irriterade på att de inte lyckades få mer än ungefär två stjärnor (fast en gång lyckades faktiskt en av dem få tre). Låg i soffan och halvsov. Glömde dock min mobil där, Jippie.... den måste ha ramlat ur fick när jag låg där i soffan.
 
Söndag/idag: Idag har vi haft fika-upp-i-trädgården-dag. :D Samlat ihop ris som ligger på marken och eldat upp. Har även oljat in utemöblerna. Nu sitter jag framför datorn och jaa, tar det lugnt.
 
Apporopå blåsippor (jag var ute och fotade blåsippor) så fattar jag inte riktigt varför de är fridlysta. Jag vet att man får plocka dem i uppsala...län? Men här är de väl fortfarande fridlysta. Hur som helst svämmar det över av blåsippor här hemma och man ser blåsippor överallt, men jag har knappt set några vitsippor alls. De kanske brukar komma upp senare? Tussilago har jag också sett, våren är ääääääääntligen här! :D
 
//Fullblodet♥♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: