photophantoms.blogg.se

Vi är två glada tjejer några få år. Här bloggar vi om lite allt möjligt.

Ha nu ett...

Kategori: Tillsammans

Riktigt bra 2013. Gott nytt år allihopa!
 
//Shettisen & Fullblodet <3<3

Gott Nytt År!

Kategori: Shettisen

Vill önska er alla ett riktigt gott nytt år! Även om inte bloggen har funnits så länge så hoppas jag att ni vill hänga med nästa år, läsa om min och Fullblodets vardag :D Ha nu en underbar nyårsafton och jag vill önska er ännu  en gång ett riktigt gott nytt år!
 
//Shettisen <3

Nyår

Kategori: Fullblodet

Jaha, då var det alltså dags för ännu en nyårsafton. Har idag genomlidigt en våt hundpromenad i moddig snö. Nu helt slut och likaså hunden. Vi båda sitter i soffan och chillar. Lyssnar på over again, blir alltid lite nedstämd av den låten fast den är helt underbart bra. Ikväll blir det resturang sedan hem och invänta tolvslaget. Hoppas ni får ett bra 2013. Gott nytt år!

//fullblodet <3

2013

Kategori: Shettisen

Äntligen nyårsafton! Eller är det egentligen bra eller dåligt? Jag tycker i alla fall att det är bra, ett helt nytt år står nu framför oss. Men i alla fall, i natt blir det väll raketer så att det skvalnar om det. Undra vad katterna tycker om det xD Jag tängte egentligen ha en bild på raketer men hittade tyvärr ingen, så ni får väll nöja er med att föreställa er raketer, fram tills ikväll. Nu sitter jag och lyssnar på Swedish house mafia och skriver såklart på min och Fullblodets lilla blogg.
 
//Shettisen <3

one direction och hundmys <33

Kategori: Tillsammans

Sitter då här i soffan och gosar med Gandhi, min fasters supersöta labbe (labrador) samtidigt som jag ställt spellistan "one direction" på repeat. Lugnt och mysigt. Kan tyvär inte visa er någon bild eftersom min mobil tydligen inte pallar det. Imorgon är det nyårsafton, helt otroligt att året gått så fort! //fullblodet

Berättelsen om Pi

Kategori: Shettisen

Var på bio idag, Berättelsen om Pi. Helt underbar! :D För er som inte redan sett den så rekomenderar jag den starkt. på bussen hem från bion höll jag alvarligt på att somna, trots att bussresan bara var ca 10 minuter så hade det varit skönt att sova lite, men höll mig dock vaken xD Jag köpte också 2 nagellack idag, ett glittrigt och ett överlack. Annars har jag väll inte gjort så mycket, förutom att ha ont. När jag vaknade i morse så hade jag hemskt ont i axlarna och benen. Tror att det var för att jag drömde att jag sprang mycket och att jag då spände mig när jag sov. Men det kan ju också vara något annat.
 
//Shettisen <3

Trött...

Kategori: Fullblodet

Är trött trots att jag sov nästan hela natten. Fick google play butik att funka som den skulle genom att radera all data på telefonen.o.o har sedan dess suttit och spelat. Red idag, gick väl hyfsat. Ska försöka hinna städa rummet idag också, ser ut som ett smärre bombnedslag. xD Aja, tror inte att jag har så mycket mer att skriva!
 
//Fullblodet ♥♥

Ridning

Kategori: Shettisen

 
Tjenare igen! Idag red jag på denna lilla sötnos. Barbacka pulsade vi runt i snön på volten xD Men det var superkul! Annars har jag inte gjort så mycket idag, gosade bara lite med mina katter och ja som sagt inte så mycket mer.
 
//Shettisen

Tjenare!

Kategori: Tillsammans

Välkommen till vår lilla blogg. Hoppas ni kommer finna den något så när underhållande
.
 
Vi som står bakom denna blogg är två hästgalna tjejer som älskar hästar över det mesta. Detta är en blogg om vårt lite småtråkiga liv. En av oss kommer här på bloggen kallas Fullblodet och den andra Shettisen och vi hoppas att detta inte stör er för mycket men vi vill ej utge våra riktiga namn. Båda tycker mycket om fotografering vilket ni kommer se en del av.
 
//Shettisen & Fullblodet <3

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Tillsammans

Mitt första inlägg.